2015. október 31., szombat

Sajttal töltött rántott virsli

Egy ötletet hoztam a virslit hogyan lehet nem megszokottan, kicsit másképp elkészíteni. A héten tökfőzeléket főztem. Melléje sütöttem egy kis finom fasírtot. Másnap még maradt a főzelékből, de keveselltem hozzá a fasírtot, ezért a boltba vettem virslit, hogy majd azt főzök ki melléje. A virsliből elég sok megmaradt ... egy kicsit másképp gondolva megtöltöttem sajttal és kirántottam. Esküszöm isteni jó lett és pillanatok alatt meg van! Készítsétek el ebben a formában is  ...




Sajttal töltött rántott virsli




Hozzávalók:
  • virsli
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • sajt
  • szezámmag
  • étolaj




Elkészítés:
Virsliket hosszában bevágjuk. A résbe egy vékony sajtszeletet teszünk. A morzsába reszelünk sajtot és teszünk bele szezámmagot, majd a megtöltött virsliket szokásos módon bepanírozzuk. Bő, forró olajban mind két oldalát megsütjük.











Jó étvágyat kívánok! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

linkwithin